28 Februari 2005

Arghhhhh!!

Arghhhh! Tensennye aku malam ni. Badan aku dah panas ni. Tak boleh nak tidur. Tensen aku tengok Liverpool kalah. Ini adalah kerana Si Gerrard, Stevie Tak Wonder tu! Main tamak, semua bola nak kat dia. Alih-alih dia yang score gol... sendiri!

Aku rasa manager dia kena jual dia secepat mungkin, sebelum dia memusnahkan pasukan Liverpool. Tengok saja Owen tahun lepas. Main cam sial. Orang bagi bola penat-penat, dia pulak kaki pengkang. Lepas Gerrard score gol sendiri tadi, dia cam tak wujud langsung kat atas padang tu. Tendang bola slow, bagi kat orang.

Camne Liverpool score gol kedua tadi hah? Aku dah alih channel lepas Chelsea score gol ketiga. Grrr menyampah aku tengok Jose tu berlagak...

Mmmm pagi esok start minggu baru... aku tak tido lagi ni, sure mengantuk esok. Apalah masalah akan mendatang minggu ni ya? Malasnye nak kerja... Appraisal tak lama lagi...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...